SATURDAY

Kl 17.10


Wihoo…jag har sovit en heeel natt utan avbrott och vaknade klockan 8.30 då Stella väckte mig. Sjukt skönt att få sova ut. Vid 11 blev det en promenad till ridhuset för att se Stella rida. Punktering på cyklen [ som mannen fixade under tiden jag var borta ] så den fick stanna hemma. Gjorde dock inte så mycket då jag fick till lite extra steg idag då.

Det gick jättebra för Stella idag, mycket trav och mycket galopp…det var fart hela ridlektionen 

Kollade lite när mannen spelade Forza och sen lagade jag mat…blev en öl under tiden till det. Är det lördag så är det lördag…haha.

Middag idag blev detta för mig…fläskytterfile med en härlig sallad gjord utav keso, avocadoo, rödlök, soyabönor, babyspenat och apelsin. Dom övriga i familjen hade pommes och beasås till sin fläskytterfile.

 

Nu vet jag inte om jag ska läsa lite i min bok, vila eller spela lite Forza?? Kanske ska börja med att hänga upp tvätten som är tvättad i och för sig. Senare ikväll ska jag och mannen kolla på filmen Bohemian Rhapsody tänkte vi. Hoppas att den är så bra som vi tror. Har ni sett den och vad tyckte ni?

Önskar er en bra lördagskväll 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.