Ny dag, ny vecka

Kl 17.10

Igår var det söndag. Det var en dag som mest bestod utav tvätt, handling, disk, matlagning och lite spelande på det. Började min morgon med att spela Forza…haha. Läste dock en del också igår annars var det typ så dagen såg ut.

Så här kan det se ut en söndags morgon när övriga i familjen sover

Måndag idag och ny vecka då. Jag skulle cykla till jobb imorse, precis som vanligt MEN…punktering på cyklen igen så det gick inte . Kände lite stress eftersom jag skulle bli sen till jobb. Ringde en kollega som ibland hämtar upp mig på vägen men hon hade redan hunnit fram till jobb så det blev bussen och jag kom 30 minuter sent. Dock hade vi planering den första timmen så det var inte så farligt.

Utöver en morgon som blev lite kaos så var det lugnt på jobb. Vi var ute i sön som kom idag och hade lite dans och rörelse, mysigt och sen blev det lite saga och så inomhus, mat och vila. Jag slutade klockan 14 idag…så skönt att ha en kort dag efter en helg 

När jag kom hem så pratade jag med barnen och hörde hur deras dag hade varit, plockade undan lite och sen la jag mig på soffan och vilade i en halvtimme.

Ja, det var väl typ det…haha. Nu ska jag snart ta tag i disken i alla fall och sen får det bli en varm dusch…sitter typ och fryser ihjäl….brrrr.

Trots bläää väder så blev det en promenad på min lunchrast 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.