Ett fint farväl

Kl 08.10

I torsdags så var det dags att säga farväl till svärmor. Givetvis en dag som man inte såg fram emot men det var en väldigt fin begravning och det blev ett fint avsked. Men det blev mer på riktigt den dagen…aldrig mer kommer man att träffa henne, höra hennes skratt, hon kommer inte att finnas med vid födelsedagar osv. Tomt….konstigt. Barnen var ju med och vi visste inte riktigt hur dom skulle ta det då det var deras första begravning. Stella var tyst som en mus och efter att vi hade varit i kyrkan kom gråten och hon förstod väl först där och då. Eliott var superdepp då vi kom hem och var det hela kvällen. Deras farmor är borta, klart dom påverkas.

Vila ifred svärmor och ta hand om dom där uppe 

Igår var det fredag och jag och mannen hade tagit semester, man funkar inte som vanligt efter en begravning, man är trött och mör osv. Kände att det enda rätta var att ta barnen ledigt från skolan igår också. Alla fick sova ut och ta det lugnt och senare så begav sig vi oss alla utom Eliott [ som hellre ville vara hemma ] till Väla. Vi tog en fika på Espresso House och gick och shoppade lite. Blev lite kläder till barnen, lite kläder till mig, en stavmixer [ yeah…äntligen lixom ], äggkoppar och en kaffemugg och sen nya kameror till mannen. Alla blev nöjda med inköpen  Kvällen var lugn med Talang på tv:n och sen kollade vi serie innan det var go natt.

Lördag idag då. Stella har ridning och det är hoppning som gäller idag. Hon är lite nervös men det kommer till att gå bra. Efter det så ska jag till Väla igen…ska äntligen fixa naglarna. Har ju pausat under en tid för att låta mina egna naglar vila men nej…nu räcker det….saknar långa, fina naglar som håller. Tror att det kommer till att bli i färgerna svart och cerise rosa men vi får se, kanske hinner ångra mig angående färgvalet

Nej, nu ska jag väcka Stella som har somnat om på soffan så hon kan göra sig iordning för ridning. Hörs senare och ha en bra dag!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.