Finally I have new nails

Kl 12.35

Igår var jag ÄNTLIGEN och fixade mina naglar hos Kellys Nails. Ohhh…så skönt att ha fina naglar igen. Men var tvungen att låta dom vila innan ett tag. Blev i alla fall i rosa och svart som jag skrev igår. Anyway…sjukt nöjd och happy 

Annars igår så var jag i ridhuset och kollade på Stella. Fick gå dit då det snöade och var fullt med snö…och dessutom så har ju min cykel punktering. Dom körde hoppning igår och det gick bra…Stella tycker att det är kul. Nästa gång är det dags att byta häst så får se vilken hon väljer då. Dessutom var det sista gången ever som hon red på SelmaStella är för lång för henne nu.

Sen gjorde jag även Dadelbollar igår och fick inviga min stavmixer. Sist jag gjorde dom så blev dom inte bra [ fråga inte hur man ens kan lyckas faila men jag gjorde den gången…haha ] men igår blev dom top noch. Dock är det bara jag och Eliott som äter dom. Och nyttigt är det ju också Appropå nyttighet så funkar det bra. Blir 4:e veckan imorgon och det går hur bra som helst.

Nåja. Eliott försöker jag väcka liv i…går si så där. Stella har sovit över med ett gäng polare hos en polare till dom alla så vet inte när hon kommer hem. Annars är det disk, tvätt och mat och så som gäller idag.

Hoppas att ni har en bra söndag?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.