Instagram
Arkiv

Saturday

Då var det lördag och det har varit en liten paus i bloggandet. Jag har varit sjuk i feber och förkylning och nu så hoppas jag på att få vara frisk, att barnen får vara friska och att mannen får vara frisk. Var och varannan unge på jobb är sjuka och det var så klart därifrån jag fick mitt.

Idag var det i alla fall dags att bege sig till ridhuset igen då Stella skulle rida. Idag var dom bara 6 stycken i hennes grupp så det fanns lite större utrymme för dom att galoppera. Gick bra och Stella tycker att det är sååå kul  Det är lika roligt varje gång att följa med och se utvecklingen som sker.

Annars är det en lugn dag. Som det ska efter en arbetsvecka. Ska diska och laga lite mat om ett tag. Blir kyckling, sås, potatis och grönsaker idag. Sen ikväll är det Melodifestivalen. Man tittar fast att det inte är bra liksom…haha Efter det så ska vi fortsätta på serien Dimman som vi började kolla på igår.

Nåväl…vi hörs väl imorgon igen antar jag. Hoppas att ni får en bra kväll.

 

Leave a Reply