Instagram
Arkiv

Vabruari

Kl 17.50

Jaha….då blev det uppehåll i bloggen igen. Har kört sjukstua DE LUX här hemma under en tid. Hej Vabruari liksom. Det började med att jag var sjuk och sen blev Stella och Eliott sjuka och sen blev även mannen sjuk. Men sen är det ju inte konstigt då det har varit både febrigt, snorigt, hostigt, bajsigt och kräkigt bland barnen på jobb. Alla bacillusker väljer att följa med hem…not fun kan jag säga. Men nu får det allt vara över annars får jag spel…typ 

Men denna veckan [ tillbaka på jobb igen ] har gått undan, torsdag redan imorgon. Mycket att göra på jobb men det gör inget. Jag har hellre fartfyllda dagar än lugna dagar. Jaa…någon gång ibland kan jag uppskatta en lite lugnare dag men annars föredrar jag när det blir lite ”kaos” och händer mycket….haha.

Har i alla fall nyss rymt undan här hemma och har slängt in tvätt i tvättmaskinen. Men nu kom Stella in så ska se till att hon får mat i sig.

Fint blomsterarrangemang från mannen på Alla hjärtans dag 

Ett glas med gott Rose´vin i på lördagen

Är våren på ingång? Kunde cykla hem från jobb härom dagen UTAN vantar 

Leave a Reply