Instagram
Arkiv

The first meeting with her IBF

Kl 10.20

Igår var det lördag och vi började dagen med ridning för Stella på ridhuset. Det var galopp och hon hade en häst vid namn Tindra. Gick superbra och i slutet red dom utomhus för det var så himla fint väder.

Puss puss

Härligt att rida utomhus

Efter ridningen så fick Stella hoppa över teorin eftersom hennes IBF från Varberg var på väg hem till oss. Äntligen skulle hon få träffa sin Engla  Dom har träffats via Starstable som dom båda spelar och sedan 3 veckor tillbaks har dom pratat konstant i telefon…alltså fleeeeera timmar per dag. Stella var jättenervös innan eftersom dom aldrig träffats på riktigt. Det plingade på dörren och dom bokstavligt kastade sig om halsen på varandra och kramades länge. Englas mamma filmade första mötet…tur för kul för dom att ha det på film.

Flickorna gick upp på rummet och det dröjde inte länge innan det fnittrades och hade sig där uppe. Vi pratade med hennes föräldrar innan dom passade på att åka till Danmark då dom ändå var här nere.

Best friends….som dessa tjejer klickade ihop även på riktigt…sååå lika i sätt och beteende…himla kul 

Eftersom det var fin fint väder igår så passade vi på att grilla. Blev potatisgratäng och sallad till grillat kött…otroligt gott får jag säga och så har vi kört premiärgrillning redan i februari….inte illa….haha. Vi 18 tiden sen så kom Englas föräldrar för att hämta Engla. Blev kaffe och lite prat med dom också. Trevliga föräldrar så det var kul. Engla och Stella ville absolut inte skiljas åt men nästa gång blir det sova över, antingen här eller hos dom. Engla hann kom hem och sen satt tjejerna och pratade i telefon länge igen…haha 

Gott De Lux

Hoppas att ni får en bra söndag. Här blir det lugnt. Ska tvätta lite, diska, handla, laga mat och spela Forza Horizon 4 

Leave a Reply