Weekend

Kl 08.25

Go morron på er och välkommen lördag. Skönt med helg nu efter en intensiv men kul vecka på jobb. Och vädret…det har ju varit helt amazing hela veckan. Men så blir det helg och poff…det fina vädret försvinner. Är det inte typiskt? Nåja!!

Öppnade på jobb igår, vilket är skönt en fredag, så jag och mannen möttes på Väla när han hade slutat jobb. Tog en liten fika date på Espressohouse och årets första Semla åts. Mmmm…gott var det  Gick sen en runda  och kollade runt men vi båda var för trötta för att vandra runt där så det blev bara snabbt innan vi gick hem igen och höll fredag.

Go fika på Espressohouse

Hemma sen så blev det en vila och sen kom Eliott hem efter att ha varit ute och kickat med polarna. Våren börjar komma och då ser man sällan Eliott. Kul dock att kick intresset kom tillbaka…trodde faktiskt inte det. På kvällen tittade vi på Talang och det blev en öl för mannen och ett glas rosé för min del till det.

Lördag idag då och jag och Stella ska till ridhuset. Nästa lördag har hon både vanlig ridning och efter det så ska hon för första gången tävla i käpphäst hoppning. Kul att dom äntligen har det på ridhuset här också. Men det blir ju så när fler och fler hoppar på aktiviteten, eller sporten som man ska säga. Nervös är hon dock men det kommer till att gå bra. Hon kommer att tävla i höjden 30-40 centimeter.

Nu tänkte jag kolla runt på nätet efter inspiration till snygga naglar..har beställt tid för att göra nya imorgon och jag tror att jag vill ha  i färgen lila denna gången, olika lila….eller grått….eller grått och lila. Hmmmm…svårt för att bestämma mig 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.