Nya naglar och en tur på Väla

Kl 19.15

Klockan11 idag så begav jag mig till Väla. Det var dags att göra nya naglar och det blev i 3 olika lila färger denna gången. Ganska neutralt för att vara mig men det blev bra som alltid. Sjukt nöjd då med andra ord 

När jag nästan var klar med naglarna så kom mannen deit så det blev så klart en fika på Espresso House där efter. Blev en semla även idag…haha. Gott gott. Sen blev det lite shopping eftersom vi inte orkade med det när vi var där i fredags. Blev 2 par skor till Eliott, 1 par byxor till Stella, 1 tröja och 1 par leggings till mig, en ny brödrost [ för 4 mackor ], och nya Hue lampor som mannen ville ha. Bra shopping idag.

Dagens fika

Köpte förresten nya ridbyxor och ett nytt ridspö till Stella igår

Sen har vi haft Robin och Wille på besök här nu på eftermiddagen och sen har det blivit lite hemmafix och så där. Shit…denna dagen gick lite för fort känner jag nu, redan kväll. Tycker att helgerna är alldeles för korta, inte sant?

Just det…igår kväll spelade jag, mannen och Eliott  [ Stella sov ]MonopolX-boxet. Vi satt och spelade till 01.30 på natten…haha. Gissa vem som vann? Just det…helt rätt….det gjorde jag 

Nåväl….får väl avsluta nu och se till att bege mig in i duschen. Hoppas att ni har haft en bra helg?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.