Onsdag mitt i veckan

Kl 19.30

Ja, då var det onsdag och woop woop….inte ofta det kommer ett blogg inlägg mitt i veckan men nu blir det ett litet i alla fall 

Vart uppe sjuuukt tidigt idag. Hade öppning på jobb så klockan ringde klockan 04. Har egentligen inga problem med att gå upp så tidigt då jag är morgonmänniska men när klockan blir runt 12 slaget så är man lite som en zombie. Efter jobb blev det i alla fall en vila här i soffan för att förhoppningsvis klara av lite utav kvällen. På senare tid somnar jag tidigt i soffan. Alltså innan ens barnen går och lägger sig. Tycker INTE att det är speciellt kul och fattar inte varför men det går verkligen inte att hålla sig vaken. Idag testar jag med att jag och mannen håller kväll [ vi brukar kolla serier ] lite senare så kanske det funkar. Jag menar…man vill ju ha lite fritid efter jobb. Just nu känns det bara som man jobbar, fixar med hemmasysslor, sover och så börjar det om.

Mysfrukost på jobb imorse

Nu ska jag snart hänga lite tvätt och fixa lite kvällsmat…ska se till att Stella kommer in i duschen också. Och ja…givetvis blev det semlor igår när det var fettisdagen. Blev semla både på jobb och hemma 

Semla på fettisdagen…yummi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.