Friday with a bad start

Då var det fredag och jag hade ännu en stängning idag [ stängde igår också ]. Skulle börja 8.30 så jag cyklade i vanlig tid som jag brukar. MEEEEN….när jag hade kommit en ganska bra bit på vägen så hoppar växlen, den går i sönder, så pedalerna bara snurrar i princip. Skojar inte när jag säger att det blev värsta spinning passet  Meddelade jobb att jag skulle bli sen så vände hem så mannen kunde fixa cyklen. Tack och lov så jobbade han hemi från idag annars hade jag snällt fått invänta bussen istället. Nåväl 45 minuter sen så kom jag till jobb…puh.

Tur att det bjöds på go fika på jobb idag…perfekt efter en dålig start…haha. Tack Emma och fortsatt grattis.

Nu har jag typ landat här hemma och det hålls efterlängtad helg. Ska snart se på Talang och efter det så blir det kanske någon serie. Sen blir det nog lite X-box spelande också så att jag inte somnar hur tidigt som helst 

Skål på er och ha en trevlig fredags kväll

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.