Käpphäst tävling

Kl 18.45

Bläää…tidig morgon blev det idag…typ klockan 07. Stella vakande och sen har jag alltså svårt för att somna om. Nåväl, ska försöka hinna med en vila snart så blir det nog bra.

I alla fall…först så hade hon ridning idag. Tja…tyckte väl inte det var den bästa gången men det hade nog att göra med att det var en ny ridlärare och det blev mest att dom red runt. Någon galopp och något hopp. Men men…blir väl bättre nästa gång. Efter ridningen så fick Stella skynda sig in i stora ridhuset då hon skulle vara med på sin första käpphäst tävling. Hon var med på två höjder…30 cm och 40 cm. Hon valde att välja lågt eftersom det var första tävlings gången och hon var lite nervös. Men det gick bra och det var många som var med…kul. Nu vill hon definitivt vara med fler gånger och med högre höjder  Häftigt att dom äntligen anordnar käpphäst tävligar här också…det har vuxit till en stor sport.

Försöker länka video och hoppas på att det funkar: [ annars får man klicka på länken helt enkelt ]

 

 

Ikväll är det finalen på Mello…vi tittar och hoppas på att rätt låt vinner. Jag håller på Hanna/Liamoo eller Wiktoria. Ska ni kolla och vem håller ni på?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.