Instagram
Arkiv

1:a April 2019

Kl 19.20

Hej hopp….blä…nästan 1 månad sedan som jag bloggade…fy skäms!!! MEN…det har varit sjukdomar, sjukdomar och mer sjukdomar…ganska trött på det nu kan jag säga.

Nåväl….idag var det jobb som gällde och hela förmiddagen så jobbade jag inne hos mellanbarnen. Ganska kul att vara där över också även om jag föredrar dom minsta. På lunchen var jag ute och gick eftersom jag [åter igen ] vill komma igång med att röra på mig mer. Fin fint väder så det underlättar ju. Efter jobb så fick jag för mig att gå ut på en liten PW runda så frågade om dottern ville följa med. Det ville hon så hon tog med sin käpphäst Angel på turen  Frågade faktiskt sonen också men hade ont i huvudet och ville vara kvar här hemma.

2 långa rundor på cyklen till och från jobb har det blivit

Rundan med dottern efter jobb

En del steg och goals idag…tycker om då det visar en massa grönt…haha

Trevligt sällskap på PW:n

Och sen en god smoothie på hemmaplan. Denna bestod utav grönkål, citrongräs, mango, banan, babyspenat, havremjölk och valnötter…sååå himla gott

Har vilat en runda också eftersom det bara blev 3 och en halv timmes sömn inatt. Nu ska jag snart fixa kvällsmat och sen blir det till att mysa ner sig i soffan med mannen. Vi ska kolla på The Walking Dead och sen fortsätter vi väl med Blindspot. Ny da imorgon….jobbar till 16.30 så får se om jag orkar med en PW efter det. Får se får se!

Just det…gjorde nya naglar igår…åter igen tillbaka till blått…älskar blåa naglar!!

Leave a Reply