Instagram
Arkiv

The weekend

Kl 13.50

Så då är det söndag och som vanligt så går alltid helgerna i en rasande fart. Men i alla fall…


…lördagen startade jag och Stella i ridhuset då det som vanligt på lördagar är ridning. Hon red Modus även denna gång och det gick hur bra som helst. Dom brukar ha samma häst 3 gånger innan dom byter men Stella valde Modus även fast att det var dags för byte. Modus är en häst som är lättskrämd de lux och Stella ville ha honom igen för att lära känna honom ännu bättre. Hur som så gick ridningen galant 

Vädret igår…U-N-D-E-R-B-A-R-T… och på vår baksida visade temperaturen på 30 grader. Jo, men man tackar…igår fick man verkligen känna på att snaaaaart är det sommar. Började så smått med att fixa där ute men fortsätter kanske nästa helg. Blev även ett glas Rosé där ute.

Vet inte vad som har hänt men jag har fått lite dille på att baka  Från att aldrig ha haft intresset under mitt snart 43  26 åriga liv så bakas det nu kladdkakor, pajer, sockerkakor osv. Ställde mig och gjorde en ananaspaj igår och jag menar….huuuur gott?? Svingott med vaniljglass till…yummi yummi  Familjen klagar i alla fall inte…haha.


Zelda the cat!! Zelda är en utomhus katt som hittade hit för lite mer än 1 år sedan. Hon fick inte komma in men hon sov alltid i våra stolar i trädgården på nätterna och en dag för kanske ett halv år sen så bankade och hoppade hon mot rutan och gav sig ICKE förrän hon fick komma in.  Det blev så, och sen har hon typ bosatt sig här. Det är helt ok. Tror att någon har varit rejält dum mot henne för förut var hon nästan rädd för sin egen skugga och hon hoppade flera meter utav minsta lilla ljud. Hon har byggt upp en tillit till oss här hemma och känner sig mer och mer avslappnad för varje dag som går. Hon säger till när hon vill gå ut, gör alltid sina behov ute och sover inne hos oss då hon känner för det. Ohhh…she´s so cute 

Idag är det mest lugna gatan som gäller. Jag har tvättat, bäddat och handlat men annars är det mest tv spel och slapp i soffan som hägrar. Tänker dock laga middag och göra en blåbärspaj senare  Eliott är i vanlig ordning ute och kickar med sin kompis Tim och Stella är på väg ut i trädgården för att hoppa käpphäst.

Ny vecka imorgon och då kör vi inskolning på jobb. Hoppas att ni har haft en trevlig helg?

 

 

Leave a Reply