Instagram
Arkiv

Saturday

Kl 15.30

Hej hopp…hoppas att allt är bra med er. Här är det bra och veckan har gått i en rasande fart. Veckan ar bestått utav jobb och sen hemma så är det så klart det vardagliga som tillkommer efter jobb. Man rymmer undan, tvättar, äter, tar hand om kidzen och typ somnar när man sätter sig i soffan. Alltså…jag skojar inte…jag är konstant trött….K-O-N-S-T-A-N-T!! Nåväl….

Annars idag så är det en chill lördag…har spelat lite tv spel, diskat, vilat och så småningom så blir det till att laga mat. Blir potatis, sås, pannbiff och stekt lök idag. Gott värre. Dock hade jag velat ha tacos men våra barn är såååå anti tacos. Hur man nu kan vara det?

Vill göra om bloggen [igen] men får se om jag hittar lusten till det. Vill kanske ha den ganska Clean…eller nja….vet inte. Vill i alla fall ändra så får vi se till vad 

Bästa arbetet man kan ha…dessa små alltså 

Fick fina rosor utav mannen min när jag kom hem från jobb igår 

Gjorde en chokladkaka med choklad och färskost glasyr igår…givetvis dekorerad med lite guld 

Och så klart fredags öl till mannen och fredags vin till mig

Leave a Reply