Instagram
Arkiv

2019-04-20

Kl 16.05

Hej hopp…lördag…påskafton. Och hej ledighet sedan i torsdags eftermiddags  Mannen och barnen har varit lediga sedan i fredags i förra veckan så skönt att jag också kunde joina familjen med lite påskledighet.

Stella har haft sin kompis Engla här från Varberg som har sovit över. Hon kom i torsdags och skulle åka hem på fredagen men hon stannade tills idag istället. Dom har haft så kul och roligt för dom att få träffas igen. Blir ju inte så himla ofta eftersom det är bra avstånd emellan. Nästa gång får Stella åka till henne 

Vädret…alltså…drömmigt. Sol och värme…hoppas det har kommit för att stanna. Igår var det givet att grilla och dricka lite rose´vin i trädgården så sagt och gjort.

Nu har vi precis landat här hemma i soffan efter att ha spenderat några timmar på Väla och IKEA. Jag har gjort nya naglar och sen kom mannen och då fikade vi på Espresso House. Efter fikan letade vi påskpresenter till barnen. Påskägg fick dom i fredags så idag blev det  knäskydd till Eliott som han vill ha när han kickar och Stella fick två par jeans shorts, ett par rosa och ett par vita. Till oss själva köpte vi lite smått som en köksvåg, drapå lakan, kökshanddukar, nya skålar och lite så.

Just nu är Stella uppe på rum och sysslar med sitt [ trött efter två intensiva dagar ] och Eliott är ute och kickar med sin polare. Han är ute konstant och kommer hem på kvällen helt slut efter allt kickande 

Jag ska någonstans hitta ork till att laga mat…vet inte vart jag ska finna den dock 

Hoppas att ni har en mysig påsk….det har vi.

Leave a Reply