Instagram
Arkiv

Födelsedag igår

Kl 18.30

Igår var det den 23 april…min födelsedag  Dagen började med jobb [ efter pussar och grattis från familjen på morgonen så klart ] efter påskledigheten och när vi hade samling på jobb så sjöng barnen och mina kollegor för mig och jag fick en födelsedagspresent i form utav en stor, fin ljuslykta. Bästa, finaste kollegorna har jag 

Fick även en massa gratulationer och kramar från dom andra på jobb så klart och så bjöd jag på tårta. En prinsesstårta och en passionsfrukt tårta. Alltså….den sistnämna tårtan är sååå himmelsk  Sen hade vi trist nog får jag säga…personalmöte på kvällen. Lite trist att det kom direkt efter långledighet och på min födelsedag men jaja…inte så mycket att göra åt. Var hemma strax efter 19 så då äntligen fick jag tillbringa tiden och resten utav födelsedagen med familjen. Jag fick en otroligt fin blombukett och trisslotter. Alltså…kolla in vilken vacker bukett jag fick utav min pusselbit 

Tack för alla gratulationer jag fick överallt igår…värmer hjärtat 

Nu är jobb dagen slut och jag ska snart bege mig in i duschen och sen ska jag mysa ner mig i soffan med mannen min 

Leave a Reply