Instagram
Arkiv

Friday

Kl 19.10

Oj…veckan gick snabbt som tusan. Hade öppning på jobb idag och det är ganska nice att ha det en fredag, så slutade klockan 14. Hade ett inskolnings möte på jobb och sen var vi ute. Alltså…vilket gudomligt väder det har varit [ och är ] idag. Värsta sommarvädret med en temperatur på 25 grader 

Efter jobb så möttes jag och mannen upp på Väla. Behövde köpa lite nya kläder till barnen då dom växer som tusan och behöver lite sommarnytt bland annat. Blev 3 par shorts, 2 tishor och strumpor till Stella och Eliott fick 2 par shorts, 3 långärmade tröjor och kalsonger. Blev ett linne och en tröja/tunika till mig också. Givetvis så fikade även på Espresso House, givet ju 

Har vilat och duschat och inväntar Let´s dance och så hålls det helg. Imorgon är det dags för en morgon tur till ridhuset då Stella ska rida. Hade ju uppehåll nu när det var påsk så hon längtar.

Hoppas att ni får en trevlig helg!

Leave a Reply