Instagram
Arkiv

Shopping

Kl 19.55

Idag var det ridning för Stella och det var hoppning idag. Hon hade hästen Modus idag igen och det gick bra. Nästa gång så har hon valt hästen Gloria och den har hon också haft förut fast det var dock längesedan.

Sen begav jag och mannen oss till Väla. Blev en del shopping. Vi bytte Stellas tröjor och ett par utav shortsen som vi köpte igår. Till mig blev det 2 par byxor och 2 tröjor. Till mannen blev det 2 skjortor. Plötsligt så var klockan mycket så det blev att vi åt middag där. Fy för vad mätta vi var sen. Åt himmelsk god mat på Kolgrillen på mattorget

Eliott ska ha sin kompis sovandes här inatt och nu ska vi se på Stjärnornas stjärna tänkte vi. Avslutar med lite bilder. Ha en fin kväll, det ska vi ha. Herregud…världens snabbaste blogginlägg…skrev satans snabbt…haha.

Stella och Modus innan ridning

Stella och Modus efter ridning

Mat på Kolgrillen…Lax och grönsaksspett med pommes, sallad och tzatziki

 

Leave a Reply