1:a maj 2019

Kl 12.55

Då var det onsdag och 1 maj…och vi är lediga. Och jag har sovit i…..tada…8 timmar i sträck. Var typ år sedan som jag gjorde det. Tror jag behövde det de lux 

I måndags på jobb så hade vi utbildning på kvällen…först föredrag och sen fick vi pyssla ihop egna material till barnen. Det var faktiskt kul. Men skönt att komma hem sen efter en lååång dag. Jag slutade ju klockan 14 den dagen så det var lite segt att inte hinna hem om.

Och Eliott har haft feber här hemma i två dagar. Han hade känt sig yr och illamående en natt och sen fick han feber typiskt nog. Men nu är han i alla fall feberfri igen och han är glad. Han har ju inte kunnat vara ute och kicka när han har varit sjuk så det var ju inte superpopulärt direkt…haha. Dock är han sne för när han var sjuk var det fin fint väder och nu när han är frisk så blev vädret sämre.

För övrigt så är det lugnt här hemma idag. Blir en sådan chill dag vilket är skönt mitt i veckan. Ska väl tvätta lite och senare diska och laga mat…men that´s it 

Alltså…den här bilden på Stella och Modus som jag tog i lördags…loooove it 

Zelda the cat…lilla mysbönan 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.