Sista måndagen….

Kl 09.20

…..som vi bor här!!

Jaha….go morron på er. Här är det bara jag och Stella hemma idag. Mannen jobbar och Eliott är på dagis. Kan ju säga att det inte var någon höjdar födelsedag för Stella igår. Natten mellan lördag och söndag så vaknade hon och var superledsen och hade hög feber. När hon hade kissat och gick in i sängen igen…ja….då kräktes hon :-S . På morgonen på sin födelsedag så hade hon fortfarande hög feber och la bara helt utslagen i soffan, orkade inte öppna paket eller någonting. Stackars lilla pluttan liksom :sad: . Hon la mest och sov hela dagen och blev inte pigg förräns vid 15 tiden ungefär. Men men…..hon ska firas ordentligt sen när vi har flyttat klart och så. Går inte direkt att ha kalas i detta kaoset som är här hemma nu.

Appropå kaos så så håller jag på att få sinnes fullständigt här hemma. Får panik bland alla lådor och allt. Jag klarar inte av ”kaos” märker jag…inte alls. Det kryper i hela kroppen på mig. Lådor och allt….ÖVERALLT. Gahhhhh. Får ju stå ut några få dagar till men suck…..inte min grej alls då det ser ut så här. Knepigt va?

Nååå…..jag ska försöka få lite ordning på kaoset här och sen ska jag och Stella till BVC då hon måste göra hörsel testet som hon vägrade förra gången. Får hoppas på att det går bra idag för jag vill helst inte dit och behöva göra om det igen.

Ha en fin dag!!

7 Responses to “Sista måndagen….”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.