Naturdiet

Kl 19.05

Då var det lördag och tänkte blogga ett inlägg innan duschen och sen finalen på Stjärnornas stjärna.

Har sedan i måndags startat med Naturdiet shakes. 2-3 sådana om dagen och någon sallad ibland. Bara som det är och ibland någon liten kött/kycklingbit till. Ingen potatis, inget ris, ingen pasta, ingen bulgur eller annat. Än så länge går det bra..ska dock unna mig havre snacks ikväll då det är lördag  Så ja…vi får se helt enkelt.

Naturdiet shakes…sjukt goda enligt mig. Har inte hittat någon jag inte tycker om.

Dagens middag bestod utav en sallad på…sallad, champinjoner, rödlök, gurka, majs och jordgubbar. Varma tomater, liiite kyckling och en klick keso till det. Mumma!!!

Annars idag har jag varit med Stella i stallet i nästan 3 timmar. Följde med innan ridning, under ridning och sen satt jag och väntade till hon var klar med teorin också. Höll på att frysa ihjäl där idag…hallå…känns nästan som vinter idag jue  Den 25 maj ska hon ta sitt ryttarmärke så det blir plugga och plugga för hennes del.

Blev lite läsning och ett glas rose´också idag.

Önskar er en trevlig kväll för det ska vi ha!

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.