It´s going down

Kl 09.35

Lördag idag då…Stella sitter här i soffan och är supernervös. Idag ska hon ta sitt ryttarmärke och hon är rädd att hon inte klarar det. Jag säger att det kommer till att gå galant  Två gånger kvar på ridningen efter idag och sen är det sommaruppehåll.

Efter hennes ridning så ska jag till Väla och fixa mina naglar…dom ser hemska ut just nu så det ska bli skönt. Idag blir det ombre i två färger hade jag tänkt. Sen kommer väl mannen dit så vi strosar runt lite gissar jag på 

Och ja…jag har ännu inte ätit godis, chips, pasta, potatis osv…och det går nedåt. Var lite trögt ett tag, tyckte att det stod stilla men nu så. 4.8 kg ner så nu har jag inte så långt kvar. Så himla skönt 

På tisdag ska jag göra cellprov. Är så nervös så jag vet inte vart jag ska bli av. Inte för att göra det men att sedan vänta på resultatet. Man får ju vänta så länge  Kände att det måste vara dags att göra det nu då det är cancer ännu en gång på min sida, går inte att skjuta på det mer när det ligger en så nära. Är lite mycket med cancer nu, kommer närmre och närmre…sjukt läskigt och skrämmande. Värsta sjukdomen någonsin!!

Nåväl…snart dags att göra mig iordning och så hoppas vi att Stella får komma hem med ett ryttarmärke.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.