Ryttarmärke 1

Kl 08.50

Det var en sjukt nervös dotter som vaknade igår. Ridning och dags för att ta det första Ryttarmärket. Teoriprovet gick bra, det gjorde hon förra lördagen. Men hon var så himla rädd för att hon inte skulle klara av banan idag och alla dess moment. Hon har övat och övat men nerverna var typ utanpå kroppen. Medans den första halvan var inne i och gjorde sitt så var Stellas halva grupp ute och red i paddocken. Jag och mannen var så klart med och tittade och peppade.

Väl inne så såg vi hur fokuserad och koncentrerad hon var och guess what? She did it…hon klarade det  Hon blev glad så klart när hon hade klarat det och all nervositet släppte.

Efter sommaruppehållet så är det strax där efter dags att ta Ryttarmärke 2. Får se om hon lär vara lika nervös då 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.