A little shopping and dinner

Kl 09.40

När Stella hade tagit sitt Ryttarmärke igår så fick jag bokstavligen kuta hem, kissa, ta cyklen och cykla upp i full fart till Väla. Hade ju tid klockan 13 för att göra naglarna och tiden på Ridhuset var längre än vanligt igår. Det borde jag själv kopplat ihop då dom var 10 stycken som skulle göra det men aja….jag hann med nöd och näppe….haha 

Gjorde i alla fall Ombre naglar igår och jag blev så sjukt nöjd. Jag brukar i och för sig alltid vara nöjd men nu var det första gången som jag gjorde Ombre.

Efter det så spenderade jag och mannen lite tid på Väla. Strosade runt och shoppade lite. Köpte PLA plats till 3D skrivaren, någon tröja till mannen, solglasögon till mig och en ny ljusslinga till trädgården bla. Blev en del spenderade timmar där så vi passade på att äta mat där också. Jag tog en räksallad från Graffiti men valde bort potatisen och brödet och mannen åt burgare från American Steak House. Gott var det 

Kvällen sen spenderades i soffan…man var helt slut efter att ha varit igång hela dagen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.