Mothers Day

Kl 16.00

Idag är det Mors Dag…alla fina mammors dag. Jag fick nya fina Nike skor utav min familj. Jag har lika dana nu fast i svart och det är på riktigt dom skönaste skorna jag någonsin gått i så jag önskade mig ett par nya fast gråa och det fick jag 

Hur snygga som helst och världens skönaste att gå i

Annars idag är det en lugn dag. Vart på Väla och bytade ett par shorts till Stella. Får dock byta ännu en gång då hon behöver ytterligare en storlek större. Suck alltså. Jag tvättar lite [ som alla andra söndagar ] och så småningom så ska det ätas. Alla äter olika idag…haha. Stella vill ha svampsoppa, mannen och Eliott vill ha revben och jag äter gurka, avocado och ägg. Jag slipper i alla fall laga mat idag så det är helt ok 

Men nu…måste jag hänga tvätten. Hoppas ni har en bra dag och grattis till alla mammor!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.