Monday

Kl 16.10

Ny vecka då och arbetsveckan blir kort och annorlunda. Vanliga dagar idag och imorgon [ typ….ska cykla hit och dit och fram och tillbaka eftersom jag ska ta cellprov imorgon ] På Onsdag så har vi utvärderingsdag på jobb och efter halva den dagen så ska vi på vår avdelning åka till en annan förskola och kolla hur dom har det. Ibland är det stopp på tips och inspiration så då är det skönt att komma iväg till annan förskola och kolla läget  På torsdag så är vi lediga och fredag är en klämdag…jag jobbar och har stängning…gissar dock på att det inte kommer till att vara så där jätte många barn.

Nåja…nu är jag hemma efter att ha jobbat, handlat. Stella ska till Bowlinghallen imorgon så hon skulle ha matsäck. Och sen på onsdag ska Eliott iväg till Kullaberg med sin klass så då ska han ha matsäck med sig. Blir mycket matsäcks dagar så här i slutet utav terminen. Barnen har bara 4 skoldagar kvar nu så dom lääääängtar efter sommarlovet 

Och tänk…imorgon, den 28:e maj så firar jag och mannen 15 år….FEMTON år…helt galet 

En random bild från en lunchrast någon gång

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.