En ledig dag

Kl 09.45

Men härligt med en ledig dag mitt i veckan så där. Sov till klockan 8…skönt och behövligt 

Igår hade vi utvärderingsdag på jobb. Förmiddagen spenderades med att sitta och lyssna på cheferna och goosch…jag har svårt för att sitta still och fokuserad under längre tid. Kryper i kroppen. Inte min grej det där…haha. Sen hade vi lite utvärdering avdelningsvis och efter lunch åkte jag och mina kollegor till en annan förskola för att få lite inspiration. Vi åkte till en Montessori insprerad förskola men nja….var inte alls som vi hade tänkt oss men visst lite kreativa ideér fick vi väl ändå med oss trots allt. Tillbaka till jobb och sen och fortsätta med utvärderingen. Ändå en trevlig dag!

Idag blir det en mysig hemmadag. Ska bara typ handla, tvätta och lata mig…haha. I förrgår så cyklade jag fram och tillbaka mellan jobb och Ödåkra eftersom jag skulle ta cellprov. Blev ju cykling på 3 mil det där. Visst…bra motion men benen var ju som spaghetti sen  Så att ha en latdag idag känns helt ok 

Och da da dam…vikten pekar fortsatt neråt…-5.5 kilo nu…high five till mig själv liksom

Hoppas att ni får en härlig dag! Hörs kanske senare.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.