Instagram
Arkiv

Brötet nyckelben

Kl 08.45

I onsdags kom jag hem från jobb, mannen kom hem från jobb, Stella var med kompisar och badade och Eliott var på skaterampen i Bjuv med sin kompis och kickade. Jag hann knappt dricka en kopp kaffe när jag får ett sms utav Eliott : ”Jag tror att jag har brötet nyckelbenet”!!! Han måste skoja sa jag till mannen och ringde upp Eliott. Hörde på honom att det var allvar så det var bara till att ta sig till akuten och där inväntades Eliott som fick skjuts dit utav kompisens pappa som hade kört dom till Bjuv.

Det gick relativt snabbt tills vi fick komma till en sköterska som kollade och sen skickade hon oss vidare till Ortopeden. Där fick vi vänta läääääänge. Det finns seriöst inget tråkigare än sjukhus 

I väntan på Akuten

När vi väl fick prata med Ortopeden så skickade han oss sen vidare till röntgen men vi fick först vänta en stund i rummet vi var. Då kom en annan sköterska in och la om Eliotts knä som också hade skadats och han fick sin arm i en mitella så armen kunde ligga vilandes.

Så här snyggt är hans knä nu…aj aj aj

Och armen i en mitella…sedan vänta vänta och vänta

Efter att han hade röntgats så var Ortopeden schysst och lät oss inte vänta på att ett rum skulle bli ledigt utan han visade oss bilderna på sitt ”kontor” istället. Han tyckte väl att vi hade väntat tillräckligt länge under kvällen. Resultatet visade ett brötet nyckelben. Åhhh…jag hade verkligen inte behövt se bilderna Alla som känner mig vet vilken fobi har jag för brötna kroppsdelar..gaaaaah. Men ja…order om att inte kicka och ha sportsliga aktiviteter på minst 6 veckor. Kul sommar för Eliott liksom…han tycker INTE det är kul. Det är ju allt han gör om dagarna liksom…kickar och trixar och har sig. Stackare 

Vi var hemma på natten sen, tala om att man var totalt slut då. Jisses…pågen får lära sig att ta det lugnt. Förra kick olyckan var när han skar upp armen med kicken och fick åka och sy och sen har han typ alltid blåmärke och skrapsår.

Nåå…midsommar idag och på söndag fyller denna aktiva/otursdrabbade påg 13 år…helt galet att vi får en tonåring i huset 

Leave a Reply