Instagram
Arkiv

13 år

Kl 18.20

And now we got a teenager in the house…igår fyllde nämligen Eliott 13 år och jag kan numer titulera mig som tonårs mamma. Om 16 månader så blir även Stella tonåring och då är det två stycken tonåringar som finns i huset…helt galet.

Han fick vakna till födelsedags sång och presenter från oss i familjen. Han blev glad för vad han fick då det var som han önskade sig. Han önskade sig även ett nytt kick styre men det tyckte han själv att vi skulle vänta med tills han får kicka igen eftersom han kanske ångrar sig hur det ska se ut. Eliott kan nämligen hinna ångra sig 7511 gånger…haha .

Liten Eliott

…är nu tonåring

Lite smyckat med ballonger och serpentiner var det ju så klart.

Även om han var besviken över att inte kunna vara ute och kicka och lattja rundor så var han ändå relativt glad över att få spela sina nya spel han fick till datorn. Han älskar ju att spela men är det sommar så är han hellre ute från morgon till kväll typ. Men har man  brötet nyckelbenet så är det tyvärr kick förbud. Hoppas oppas att det läker på 3 veckor och inte sex veckor. Synd om honom nu när det är sommar och ledigt.

Vädret var kanon idag så vi andra höll oss i trädgården. Stella badade [ of course ] och jag och mannen spelade badminton. Riktigt kul faktiskt så det lär bli en aktivitet nu när vi snart har semester 

Badminton…och Stellas käpphästar har hon satt ut i hagen som ni ser där bredvid bänken 

Eftersom det var Eliotts dag igår så valde han middag så det blev att vi mannen grillade kyckling och till det blev det nypotatis, gräddfil, lök och gräslök…riktigt gott. Givetvis så blev det tårta senare också…en tårta made by me och den blev så sjukt god. Yummi!!

Så himla god blev den

Idag var det jobb och nu är det sista veckan innan semestern. Gick bra på jobb och vi hade inte så där överdrivet många barn. Meeen…nu tänkte jag ta tag i disken och senare ikväll så är det fotboll. Damerna spelar mot Canada och det är vinna eller försvinna som gäller. Vi hopps ju så klart på vinst.

Ha en skön kväll!!

Leave a Reply