Instagram
Arkiv

A little mix

Kl 15.50

Hallå hallå. Då var det dags för ett litet blogg inlägg igen då. Är inne på vecka 2 utav 5 på semestern och vädret….suger helt ärligt. Vart är sommaren liksom? Vad då ligga i trädgården och sola och bada och allt det där som hör till? Det var ok i någon dag att vädret var ostabilt men nä…inte nu längre 

I fredags i alla fall så fick vi besök från Göteborg som skulle övernatta. Det var Stellas IBF som hon träffade för första gången. När Linnea kom så kramades dom och var lite nervösa…efter 10 minuter så var det full fart på dom och sen hade dom hur kul som helst. Har seriöst inte hört Stella skratta så mycket som hon gjorde när Linnea var här…härligt 

På lördagen så gav om sig på att bada i poolen trots att det inte alls var varmt. Galenpannor det där…haha.

När Linnea skulle åka hem senare på lördagen så var det ett sorgligt farväl. Flickorna kramades läääänge och dom grät och snyftade. Alltså….även jag blev tårögd, blev ju helt berörd utav att se dom. men himla kul att dom fann varandra så som dom gjorde 

Efter det så var Stella illamående och kräktes så hon fick vila. Jag tänkte på att det berodde på alldeles för lite sömn för hon hade typ bara sovit 8 timmar, om inte mindre p 2 dygn. Hon vaknade eter några timmar och var som vanligt igen. Hon kunde äta och hålla igång som vanligt. Men det var ändå någon form utav magsjuka för sen mellan klockan 4 och 10 på morgonen så har hon sprungit på toaletten hur många gånger som helst och sen kom det även ännu mera kräk. Hua…det var ganska intensivt  Sen efter att hon hade sovit nästan stand by mellan 10 och 16.30 så var det över. Skönt!!

Sjuk tös 

Idag gick jag och Eliott upp klockan 7. DET var jobbigt att gå upp så tidigt…haha. Men han hade tid hos tandläkaren klockan 9.20 så det var bara till att bita ihop. Blev ganska förvånad när vi blev inkallade och det visade sig att Eliotts tandläkare var pappan till ett barn jag har på jobb  Eliott har jättefina tänder som han sköter galant förutom en pytteliten grop som tandläkaren fyllde igen. Skönt det. Efter tandläkaren så tog vi en fika på Espresso House innan vi åkte hem igen. Eliott älskar Espresso House lika mycket som sin far och mor…haha

Nåväl…vi får väl hoppas att det dyker upp fint och varmt sommarväder här nu i dagarna, längtar efter trädgårdshäng de lux.

Hoppas att ni har det bra?

Leave a Reply