And it`s over…

Kl 13.45

Jaha…SNYFT….då var semestern över och japp, denna gången känns det faktiskt lite trist. Brukar tycka att det är skönt att komma in i vanliga rutiner igen men njaaaeee….vi har haft så mysigt och lugnt och skönt under 5 veckors tid nu. Det gick lite för fort tycker jag. Men men…inte så mycket att göra åt. Känns nog bra efter jobb imorgon.

Men…igår åkte vi alla fall ner till HX festivalen, hela familjen. Perfekt väder var det också så tack för det  Och ja….det är ju egentligen bara mög, jämfört mot förr, men ändå lite mysigt att strosa runt. Barnen åkte karuseller, vi tittade i marknadsstånden, satte oss och drack öl och läsk och sen åt vi middag på Haket. Kan vara den godaste pastan ever som jag åt där.. MY GOD så himmelskt  Väl hemma sen så spelade vi Forza och sen kollade vi på film. Eftersom det var sista natten som man kunde vara uppe länge så kom vi i säng vid 4 tiden på morgonen. Det tog i princip 5 veckor för mig att kunna vända dygnet….snacka om att man har blivit tant…haha.

Idag blir det lugnt, lite tvätt att ta  hand om och lite så. Imorgon börjar ”nya” livet igen men nyttigheter och bort med godis och allt annat. Hur kan man hålla sig nyttig och hälsosam under semestern?? Jag kan det icke!! Men imorgon ändrar vi på det och denna gången vet jag att jag kan eftersom det gick bra tiden innan semestern.

Nåväl…ett litet söndags inlägg blev det…imorgon kör vi måndag och jobb. Barnen har dock lyx att ha 2 veckors ledighet till.

Myspys på HX festivalen

Godaste pastarätten ever på Haket

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.