Första veckan klar

Kl 16.35

Japp…då var första arbetsveckan klar och den började ändå relativt lugnt. Inte många barn på jobb så man kunde komma tillbaka utan att det var intensivt direkt efter semestern. Kul ändå att träffa barn och kollegor igen  Nästa vecka är det ganska lugnt på måndag och tisdag men sen blir det full rulle med alla inskolningar som drar igång. Lär vara trött de lux till nästa helg…haha.

I alla fall. Idag är det lördag och till Stellas stora lycka så var det dags att rida igen efter sommaruppehåll. Hon hade längtat och det blev ännu bättre då hennes grupp äntligen blev flyttade till stora ridhuset från det lilla. Oj…vilket utrymme dom har att rida på nu. I det lilla ridhuset så var det så himla trångt och pyttigt men nu jäklar finns det gott om plats 

Stella och Heiron på väg  ut på en liten tur

Idag regnar det också…och regnar ännu mer…och lite till. Barnen är på sina rum och sysslar med sitt och vi spelar lite Forza…jag bloggar och snart ska vi beställa mat. Blir en sådan där lat dag idag. Lördag innebär också att man får äta godis och chips. För ja…nu när man började jobba så tog man tag i det där hälsosamma igen men lördagar blir undantag 

Blev två promenader efter jobb i veckan…ena gången så var Stella med och det andra gick jag själv.

Mysigt vid dammarna här i lilla Ödåkra

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.