Ny vecka och en powerwalk

Kl 18.55

Puh…har för ett tag sedan landat efter en PW med mannen. Blev en runda vid dammarna bland annat och idag joggade vi även lite. Har som mål att gå/jogga varje dag men sen blir det ju undantags dagar så klart. Som på onsdag till exempel. Då har vi kvällsmöte på jobb så då är man hemma sent så då kommer jag inte till att bege mig ut. Men skönt var det i alla fall med dagens runda  Ska snart bege mig in i duschen men måste vänta på att föräldrarna till Stellas kompis hör av sig. Hon vill sova över där men jag vill klart höra med föräldrarna först. Får se om det blir av eller inte.

Redo för en PW

Dagens runda

På jobb gick det bra idag. Vi hade det lugnt och skönt idag med endast 8 barn så vi passade på att fixa och förbereda lite inför inskolningarna på onsdag. Och nu är alla pedagoger tillbaka från sina semestrar, så nu är det typ som vanligt igen.

Nåväl…vi hörs kanske imorgon…hoppas att ni har haft en bra dag?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.