TORSDAG

Kl 19.20

Då var det torsdag och igår på jobb så drog inskolningarna igång. Alltså…vilka goa barn vi har. Kommer till att bli en mysig grupp så även denna terminen gissar jag på och efter några terminer med flest pojkar ser det nu mest flickor. Kul absolut med nya barn men oh my goosh vad trött och slut man blir…haha. Huvudet känns som mossa efteråt  Fredag imorgon och jag öppnar så det blir helg lite tidigare…skönt.

Efter jobb i alla fall så drog mannen ut mig på en PW/jogging runda. Jag var inte direkt upplagd för det men det blev så till slut ändå och det är jag glad för. Vi har ju sagt att vi ska dra igång varandra  Vi var ute i förrgår också och var supperpeppade men då blev det en mindra runda för givetvis så började det stört regna. Men…en liten runda är bättre än ingen alls 

Men klart nöjd med dagens motion:

Cykling till jobb…

Cykling från jobb….

Och PW/jogging efter jobb…klart godkänt!!

Nu ska jag snart ta hand om disken, hänga tvätten och duscha. Inväntar även barnen som är ute på äventyr. Stella vet jag inte riktigt vart hon är. Hon begav sig ut under tiden vi var på PW men gissar på att hon är med sin kompis och rider käpphäst. Mobilen ligger hemma i vanlig ordning så man kan ju inte nå henne. Eliott drog iväg redan strax innan 12 idag och är iväg och kickar och trixar med sina polare. Han lär ju vara totalt slut då han kommer hem. Förstår inte hur han orkar men absolut kul att han har intresset 

Nåväl…over and out!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.