Rainy Saturday

Kl 09.15

Men alltså….det är ju redan höst…i augusti. Det regnar och regnar och blä…så tråkigt. Men men…får väl hoppas att det blir uppehåll någon gång idag i alla fall.

Gick bra på jobb igår. Hade öppning, inskolningar och sen var det skönt att sluta tidigt för jag var sååå trött. Efter jobb hämtade jag Stella här hemma och sen cyklade vi till XXL då hon var i behov utav en ny säkerhetsväst till ridningen. Hon blev nöjd med sitt val så det var ju bra 

En ny säkerhetsväst. Den är svart men ser ju blå ut på bilden ser jag.

Jag har nästan precis väckt Stella då hon ska rida idag, jag följer med i vanlig ordning. Efter ridningen…eller ja, sen vid 13 tiden så kommer Stellas IBF Engla hit och ska sova här. Det är den 3:e gången som hon kommer hit och Stella längtar. Blir väl en massa fnitter från tjejerna hela dagen kan jag tänka  Men ja…så kul att dom hittat varandra.

Får se vad man hittar på utav dagen efter ridningen. Blir det uppehåll så får det kanske bli en PW. Men jag uppdaterar mer senare under dagen…nu är det snart dags att väcka mannen 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.