Kärt återseende

Kl 18.55

MAJ GOOSH….tala om att jag är sprängmätt de lux. Har magen fylld med pizza och det var sjukt gott men attans mätt blev jag. Det är ju lördag och då får vi gotta till det 

Var i alla fall med Stella på ridningen innan. Det gick bra. Dom övade en del på…hmmm….kan det heta rond [?] utav olika slag, dom travade och dom galopperade. Nästa lördag så ska dom hoppa så det blir kul. Idag hade dom en annan ridlärare och jag tycker hon är bra. Dom har haft henne en gång innan också. Det jag bland annat gillar med henne det är, att när dom är klara och bara skrittar runt och varvar ner i slutet, så går hon fram till var och en utav alla elever och berömmer, ger feedback och frågar om personen i fråga tyckte att det gick bra. Det tycker jag är toppen

Stella och Hieron innan ridning

Efter ridningen så skyndade vi oss hem eftersom Stellas bästa vän från Varberg snart skulle komma. Åhhh…tala om kärt återseende, dom kastade sig i varandras famnar…haha. Så söta 

Dom har varit ute en runda på sina käpphästar och sen drog dom till Väla. Där fikade dom på Espresso House och köpte material till käpphästar. Just i detta nu så sitter dom på rummet och gör varsin käpphäst. Det är deras första försök så får se om dom lyckas 

Finally back togheter …nu är det den tredje gången som dom ses Bildkvaliten är inte bra…jag screenshottade den från videon där dom möts.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.