Helgen

Kl 07.55

Då var det söndag och lördagen gick i ett nafs. Det var väldigt efterlängtat med helg efter en veckas inskolning på jobb. Men inskolningen har ändå gått bra men ja…man blir helt slut. Mycket nytt att ta in även från oss pedagoger.

I alla fall….mannen kom hem i fredags efter att ha varit iväg med jobb från torsdagen så skönt det  Blev en lugn fredags kväll och vi hade bara Stella hemma eftersom Eliott sov hemma hos sin kompis Emil.

Igår var det ridning för Stellas del på förmiddagen. Hon red Hieron även igår och eftersom det var så himla fint väder så fick dom rida ut en runda. Nästa gång ska hon hoppa med samma häst och gången efter så får dom byta häst igen. Det har kommit en ny häst som heter Thunder så hon vill gärna ha honom…får se om det blir så.

Tvättar av svettig häst efter ridningen

Sen tog jag och mannen en tur på Väla. Stella valde och stanna hemma och Eliott var ute och kickade med Emil och Milton [ han kom inte hem förräns på kvällen vid 22…aktiv unge det där ]. I alla fall…vi tog en fika på Espresso House och sen strosade vi runt i olika affärer och shoppade lite. Blev nya skor till mannen och mig som vi ska ha på våra promenader/jogging turer, 2 par jeans till mannen, en skjorta till mannen, 2 par jeans till mig, en väska till mig och 2 tröjor till mig. Skulle hitta byxor till Eliott [ han växte tydligen rejält under sommaren ] men hittade bara ett par. Ska dit idag igen och då ska jag se vad jag hittar till honom och Stella.

Go fika på Espresso House

När vi kom hem så fick vi besök utav mannens bror Robin och hans familj. För en vecka sedan kom deras nya lille tillskott…liiiiten Lowe så jag fick mysa bebis igår. Åhhhh….sååå mys  Det dracks kaffe och snackades så det var mysigt 

Jag myser med liten Lowe

Söndag idag då. Jag och Stella ska till Väla och fixa våra naglar. Mina är total katastrof kan jag säga Har inte fixat dom sedan innan semestern så det ska bli skönt att få dom fina igen. Jag velar mellan olivgrönt och blått så får se vad det blir…Stella tror att hon vill ha gula.

Ska även försöka hinna få en powerwalk/jogging tur idag…blev inte mycket av det förra veckan så får skärpa till oss denna veckan nu och få in det på rutin.

Nåväl….vi hörs kanske senare men så länge önskar jag er en bra dag i kanonvädret…här blir det 27 grader och sol idag.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.