Monday

Ny vecka igen. Denna helgen gick FOOOORT…ett ögonblick så var det fredag och snabbt i nästa så blev det måndag. Aja….det gick bra på jobb och jag slutade 14 så inte så farlig dag.

Eliott messade mig imorse att hans bankkort var borta och jag bara oh no Han letade och letade men hittade det inte. Efter jobb så skyndade jag mig hem och…hittade det direkt när jag drog fram hans säng….haha. Tur att jag inte hunnit ringa för att spärra det. Sen drog vi till Väla för att hitta en ny ryggsäck till honom och det hittade vi, sen till Willys och sen hem.

Nu är han ute och kickar…eller han gör så gott han kan. Han verkar ha skadat sin hand, fått en stukning eller något för det gör ont tusan när han gör trix med kicken. Alltså…den ungen är ALDRIG hel.

Stella är uppe på rummet, har huvudvärk säger hon och förhöjd temp. Hoppas verkligen att det stannar vid det så hon inte får feber. Jobbig period nu med jobb och skolstart för med det kommer alla sjukdomar  Vi har många barn och en del pedagoger med feber och snorande.

Jaja…nu ska jag bara ta det lugnt men avslutar med en bild på liten Eliott. Ni får nöja er med småbarns bilder på honom för han vill inte synas i bloggen och andra sociala medier. Händer bara någon enstaka gång om han har godkänt det och det accepterar jag så klart.

Dör sötdöden…alltså…söööööötunge 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.