Hej efterlängtade FREDAG…

Kl 18.35

…och så även en efterlängtad helg. Ola la…en intensiv arbetsvecka är avslutad och den här helgen är sååå efterlängtad. Det är som sagt kul med inskolningar och alla nya barn men jisses vad det tär på en. Denna vecka har jag varit sjukt trött när man har kommit hem så i helgen blir det bara lugnt.

I tisdags och onsdags blev det 2 lååånga arbetsdagar. På tisdagen så jobbade jag över och sen på onsdagen så var det dags för en kurs i TAKK tecken efter jobb. Vi använder ju TAKK på vår förskola och det var en bra kurs men man var ju helt mossig i hjärnan vid den tiden…haha

Foto har det inte blivit så mycket av denna veckan men här är en i väntan på bussen en tidig morgon…

…och en när jag hade rast en varm dag och satte mig i Kärnanparken

Stella fick vara hemma från skolan idag så mannen var hemma med henne. Hon hade feber och har blivit tokförkyld. Ny termin och det är dags för sjukdomar igen…suck. Hon är inte jätteglad för hon vill ju så klart rida imorgon. Får se hur hon mår imorgon helt enkelt…jag tycker dock att hon ska hoppa över det denna gången så hon kan bli frisk igen.

Eliott är så klart ute och kickar med hela sitt gäng. Inte mycket man ser utav honom. Igår var det dock hans kompis tur att åka till sjukhuset då han skadade sin fot illa när dom var ute och kickade. Den var tack och lov inte bröten men fick sig en kraftig stukning. Eliott började ju sitt sommarlov med brötet nyckelben men tar han det försiktigt? Ehhh…nej!! [ hann skriva det så kom han hem med skrapade armbågar och knogar efter ett fall…haha….alltså ]

Nåväl…ska snart ta mig en dusch och sen hålls det kväll här. Hoppas att ni har haft en bra dag.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.