Thunder the horse

Oj, vilken vecka. Sjukvecka de lux. Började förra veckan med att Stella fick feber och blev förkyld, sedan var det Eliotts tur och sen var det min tur  Jag jobbade måndag och fredag. Fredagen hade vi planeringsdag så det var ändå ok trots att kroppen och huvudet var kaos men det gick ändå.

Nåväl…lördag idag och Eliott och hans polare drog till Ängelholm vid typ 11. Dom kickar i vanlig ordning och fick sms utav Eliott innan att han nu har satt Tailwhip och nästan en Dubbel  Tailwhip [något trix med kicken ]…sååå….happy boy I guess  Får se när han kommer hem ikväll.

Stella har varit och ridit som hon brukar göra på lördagar, Idag hade hon den nya hästen som tillkommit. Thunder heter han och wohoo…det gick så himla bra och hon var så nöjd efter. Thunder är minsann ingen slöfock inte utan honom är det fart i  Klicka på länken så finns det ett litet videoklipp från dagens ridning.

Video Stella och Thunder

Nu har vi nästan precis ätit, Stella är på rummet, Eliott är som sagt iväg och snart håller vi kväll här. Får se om man kan hitta en bra film att se på sen lite senare. Vill se en spännande film med mycket action. Några rekommendationer??

Fiiiina Thunder

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.