MONDAY

Kl 18.20

Då var det måndag och en ny vecka har kommit. Har faktiskt precis vaknat till liv efter en vila. Var så trött när jag kom hem från jobb men hade fått för mig att göra chokladkakor idag. And so I did…dom fick tummarna upp utav barnen…och ja…av mig också 

På jobb gick det bra i alla fall. Inskolningarna är i princip klara så det är skönt. Kommer dock till att få två nya barn i oktober så då kör vi inskolning igen. Ska bli skönt sen när allt med inskolning är över.

Nåväl….en liten måndags uppdatering från mig. Nu ska jag snart duscha och sen lite senare blir det Idol och sen film eller serie.

Det blev 1-1 igår kväll i matchen mellan Sverige och Norge…dock var det rent slarv från Sveriges sida när Norge gjorde mål….men men…vi förlorade i alla fall inte.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.