Instagram
Arkiv

Intense day och stukad hand

Kl 19.10

Hujeda mig vad det var skönt att komma hem idag. Dagen på jobb har varit intensiv minst sagt. Finns ett barn som inte alls accepterar att hen ska vara på förskolan och har typ gallskrikit heeeela dagen och det går banne mig inte att avleda hen ALLS. Många barn idag, fortsatt med inskolningar och så detta skriket. Nåja…hoppas på en lite lugnare dag imorgon. Åkte på en öppning imorgon också så det blir att gå upp tidigt imorgon bitti.

Njöt extra utav min rast idag. Det var…..tyst 

När jag hade handlat så träffade jag på Stella på parkeringen utanför. Hon och hennes kompis hade tydligen varit på djursjukhuset och lämnat in en väldigt skadad fågel som dom hade hittat på vägen. Den avlivades eftersom den var så skadad. Det är andra gången som Stella har  begett sig dit med en skadad fågel. Jag är glad för att hon är mån om djur och hjälper dom skadade 

Och Eliott då… den pågen…han har skadat sig idag igen då han var iväg och kickade. Han landade fel och landade med hela sin vikt på armen och handen böjdes fel så det blev en rejäl stukning på den. Den är svullen och han kan inte ens spela på datorn med den  Hoppas att det är en stukning så det inte är något  ben i handen/handleden som är brutet eller har en spricka. Får avvakta och se helt enkelt.

Nåväl…det var väl det för idag…ska invänta Idol.

Leave a Reply