Ohhh…what a night

Kl.16.40

Igår mot förmiddagen på jobb så kände jag att jag började få ont i halsen. När jag kom hem så tempade jag mig och hade en temp på 37.7. Har vanligtvis typ 36.6 så det var högt för att vara mig. Tempen ökade och likaså mitt halsont. Alltså neeeej…har typ precis varit sjuk liksom  Natten sen då…inte kul….fick feber och hade världens fross attack, nästa runda var jag tokvarm…sen frossa…och jag har vaknat typ 75 tusen gånger utav febern och host attacker. Hur kul?? Nej…inte alls.

Idag har jag inte haft feber [ förhöjd temp ja ] men sjukt ont i halsen och kroppen. Nu börjar det gå mot kvällning och tempen ökar igen. Pallar liksom inte!!

Tala om dålig sömn

Stella hade ridning idag och jag pallrade mig med dit idag. Hon hade Thunder idag igen och det gick bra

Nu ska jag försöka hitta ork och kraft till att laga mat…har tänkt att det blir spaghetti med köttfärssås idag. Sen ikväll blir det film och så håller jag tummarna för att det inte blir ännu en feber natt.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.