En dag på Väla

Kl 17.05

Japp…det blev en dag på Väla idag. Jag var där när dom öppnade då jag hade tid för att fixa naglarna klockan 10. När jag var färdig så kom mannen också så det blev lite fika och shopping idag. Efter Väla var vi på Mediamarkt och Elgiganten innan vi vandrade hemåt.

Till mannen blev det ett par nya byxor, Stella fick en ny jacka som hon hade spanat in. Eliott fick nya college tröjor och kalsonger. Jag köpte på mig lite nytt smink och ny sminkväska och ett par hörlurar. Sen köpte vi även nya lampor och en äggkokare, ny cykel lampa till mig blev det visst också. MEN…det bästa var absolut när vi gick in i bokaffären. Där köpte mannen NYA boken utav Dean R Koontz till mig Alltså…jag hade inte ens en aning om att han hade kommit med en ny bok  Han är min nummer ETT när det kommer till författare, har läst alla hans böcker.

Avslutar med några bilder:

Sjukt nöjd med mina naglar

Givet med en fika på Espresso House

Min nya bok utav min favorit författare

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.