När man vänder…

Kl 15.25

Då var det helg…igen. Tiden går fort om man säger så.

Jo…rubriken funderar ni kanske på. Det är så här att Eliott har vänt totalt gällande skolan. Han har haft det kämpigt till max, alla har varit mot hans sida och det gick inte alls bra för honom…utav olika anledningar. Det var så kämpigt och man var så sjukt nervös varje gång det ringdes från skolan. Jaha…vad är nu fel, vad har hänt? Ja…det var nödvändigt inte att det jämnt berodde på honom, oftast blev han missförstådd och inte trodd på och det var lätt att skylla på honom både från barns håll och de vuxnas håll. Oavsett…det var jobbigt de lux för honom, för oss. Sommarlovet kom, han började i sjuan och woala…..MAGIC happend. Allt som sker nu är  beröm från skolans håll, Eliott tycker att det är kul och han gör bra ifrån sig, han har massvis med vänner och är väldigt omtyckt. Förstår ni känslan? Ohhh…så sjukt härligt 

I alla fall…under en tid har han gått och suktat efter en ny bräda till sin kick. Han har sagt att han ska spara då han väldigt gärna vill ha just den brädan. Men…eftersom han har vänt så och skött sig galant så beställde vi den åt honom och den kom igår. Maj Gad…lyckan hos honom…oslagbart 

Meckar dit nya brädan

Nu är han iväg på Jutan och kickar med sina kompisar…dom drog iväg vid 09 tiden imorse. Jag har varit med Stella i stallet och typ frusit ihjäl. Nu är hon ute med sin kompis Lovisa. Ska snart se till att laga lite middag här, magen börjar kurra. Blir potatisgratäng och fläskytterfilé här.

Kvällen blir lugn…slappa i soffan och kolla på serier. Sen imorgon är det Fars dag…o la la.

Stella pussar på typ den största hästen jag har sett

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.