Work work work

Kl 18.55

Hej hå…dagarna dom går….nej förlåt…dom SPRINGER iväg. Man jobbar , kommer hem…och sen bara poof…så är det jobb igen. Man hinner knappt varva ner med allt som ska hinnas göras där emellan. MENsnaaaart lite jul ledigt och det ska bli såååå skönt

Idag på jobb så hade vi i alla fall Pyss och Ling event. Våran kära Pysslingfigur har blivit gammal och ska pensioneras…han ska till Thailand här i dagarna och sen hoppas vi på att han får fortsätta resa runt i världen. Så idag så har vi välkomnat figurerna Pyss och Ling som blir våra nya figurer för förskolan. Barnen tyckte att det var himla kul idag så tummen upp för det

Nu är det snart kväll här. Jag har diskat och håller på och tvättar. Eliott har varit ute och kickat med sina kompisar och Stella är uppe på rummet. Lite ombytta roller på kidzen här hemma nu…en sköter sig GALANT medans den andra INTE gör det…hujeda mig säger jag bara…puh…slitna föräldrar här nu. Men förhoppningsvis så vänder det väl snart.

Nåväl…önskar er en trevlig kväll.

Har börjat med mina smoothies igen. Föredrar dock dom gröna varianterna med ingredienser så som spenat, grönkål och avocadoo bland annat.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.