She fell of

Kl 19.45

Hej lördag. I förmiddags så var jag med Stella i ridhuset då hon skulle rida. Iiiiiii….kallt som bara den kan jag säga…brrr. Vid hoppningen idag så trillade hon av. Hon fick ont och var nära att brista i tårar men hon satte sig upp igen efter att ridläraren checkat henne och hennes kroppsdelar. Hon slog i huvud, rygg och foten. Hua….läskigt det där

Sen har vi tagit fram alla julsaker och julpyntat hemmet. Tomtarna är framme, likaså stjärnor, ljusstakar och gran och sånt där annat juligt. Så nu är det klart. Det är såååå himla jobbigt att börja men sen är det skönt när det är färdigt Tänk att det är första advent imorgon.

Nu är det i alla fall kväll och när tvätten är klar så ska jag in i duschen och sen hålls det kväll. Ska se om vi kan hitta något att se på…känner för skräck eller action…..typ.

Nåväl…hörs kanske imorgon. Ha en bra kväll.

Beställde mat idag…orkade inte stå och laga mat när man var färdig med julpyntandet…gott var det.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.