Instagram
Arkiv

1:a advent

1:a advent…1:a december…galet!!

Tog med mig Eliott till Väla i förmiddags. Han behövde en ny jacka och det handlar jag INTE utan honom. Hittade ändå en ganska snabbt som han gillade så den tog vi. Första jackan på MANS avdelningen. Haha….stort det där Blev en runda till Elgiganten också för att inhandla en grej som mannen ville ha innan vi begav oss hem sen.

Sen har det städats undan lite och tvättats, tvättats och tvättats…jisses säger jag bara…hur mycket tvätt kan man ha egentligen? Nåväl..är på sista maskinen nu sen är det klart. Har även gjort köttfärssås som står och puttrar på spisen i detta nu. Har ändå varit ganska effektiv idag må jag säga

Imorgon blir det en låååång dag på jobb. Först ska vi ha planeringsdag heeeela dagen och sen på kvällen ska vi på utbildning i Funktionell kvalite. Kommer till att vara helt slut sen när man kommer hem. Kan tycka att det är lite knas att lägga utbildningen där på kvällen efter en hel planeringsdag. Kommer ju till att vara helt mossig i huvudet när det är dags för det…men men,

Japp…det var väl det.

Första advent….första ljuset tänt

Leave a Reply