Instagram
Arkiv

Stella + Thunder = sant

Kl 15.10

Då var det lördag och äntligen helg. Måndagen på jobb var låååång de lux. Först planeringsdag mellan 8.15-16 och sen var vi på utbildning mellan 17-19. Det var tufft och jag var så himla trött när jag kom hem. Sen har veckan gått i ett och det var så himla skönt att checka ut från jobb klockan 14 igår. Snart är det tack och lov semester…välbehövligt. Nästa vecka blir också intensiv…vi ska fira både Nobel dagen och Lucia med våra små.

Nåväl…idag har jag varit i ridhuset då Stella hade ridning. Idag hade hon Thunder och oh my…det gick så sjukt bra idag och det var en ren fröjd att titta på. Hon och Thunder är en perfect match tillsammans. Allt bara satt så där perfekt idag Nu har hon 2 gånger kvar innan jul och hon ska rida Thunder även dom 2 sista gångerna också.

Stella och Thunder

Annars så är det samma vanliga…handling, tvätt, diska, laga mat, tvätta osv. Som sagt…lääääääängtar efter lite ledighet.

Leave a Reply